Verschenen in de pers


NIEUWE HONDENBADJAS VAN 100% KATOEN

"Leidschendam 14 oktober 2015 -  Nu ook in Nederland verkrijgbaar de hondenbadjas van 100% dubbelzijdig natuurlijk katoen. Snel en makkelijk aan te trekken na een zwempartij of een regenbui.

Het model van deze badjas is gemaakt zoals een paardendeken, gaat aan over de kop, met een zachte nekkraag en een wijde buikriem die eenvoudig sluit door middel van klittenband. Bij warme zomerdagen kan de hondenbadjas nat gemaakt worden in koud water om voor afkoeling te zorgen. Daarnaast houdt deze uw viervoeter warm na een wandeling in een regen- of sneeuwbui tijdens koude winterdagen. De badjas kan gewassen in de machine tot 40⁰ C en in de droger op lage temperatuur. Tevens is deze te gebruiken na een operatie omdat de wond nog kan ademen door het katoen heen. Voordeel ten opzichte van de badjas van microvezel is dat deze badjas wel ademt en de hond kan rondlopen om bijvoorbeeld te drinken. Verkrijgbaar in 5 mooie kleuren voor alle honden van klein tot groot.

Nu exclusief te bestellen bij www.nassaudogs.nl dé website voor exclusieve hondenaccessoires, maar ook voor de baas mooie cadeaus verkrijgbaar (o.a. polo belts). Voor meer info info@nassaudogs.nl. Prijzen katoenen badjas voor een kleine hond vanaf € 44,95 en een retriever vanaf € 59,95."

- Het Krantje -


HONDENBADJAS

"Zoetermeer 8 oktober 2015 -  

Nu in Nederland verkrijgbaar de hondenbadjas van 100% dubbelzijdig katoen. Snel en makkelijk aan te trekken na een zwempartij of een regenbui. Het model van deze badjas is gemaakt zoals een paardendeken, gaat aan over de kop. Bij warme zomerdagen kan de hondenbadjas nat gemaakt worden in koud water om voor afkoeling te zorgen. Daarnaast houdt deze uw viervoeter warm na een wandeling in een regen- of sneeuwbui tijdens koude winterdagen. Nu exclusief te bestellen bij www.nassaudogs.nl.

- Streekblad Zoetermeer -

 

 

 

© 2015 - 2023 Nassau dogs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel